top of page

Ondernemen en studeren in coronatijden

Bijgewerkt op: 1 apr. 2020

Yanuka Moniaga, studente revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en personal trainer bij Yanuka Personal Training


"Ik moet toegeven dat ik in het begin, toen de maatregelen net werden toegepast, een beetje in een dip zat. Er kwam zoveel op mij af: online lessen, niet kunnen werken en dus geen inkomen meer... Daardoor voelde ik me nogal onzeker. Maar na een paar dagen heb ik me herpakt. Want waarom zou ik er niet het beste van maken?

Eerst dacht ik aan online trainingen, maar dat bleek toch niet zo'n goed idee te zijn, aangezien je op YouTube en Instagram veel gratis trainingen vindt. Ik heb veel ideeën gehad, maar nu ben ik met iets bezig dat op lange termijn ook zal renderen. Wordt vervolgd... Het is alleszins wel waar wat ze zeggen: moeilijke situaties kunnen zorgen voor een nieuwe kijk.


Ik ben blij dat de lessen doorgaan en ik heb ook wel de zelfdiscipline om me aan het studeren te zetten, gelukkig. Maar ik maak me wel zorgen om onze praktijklessen. Ik kan proberen te oefenen op de mensen met wie ik 'in mijn kot' zit, maar ik mis de feedback van mijn profs. Ik heb er goede hoop in dat de lessen in september zullen kunnen doorgaan. Ik kijk er alvast heel erg naar uit!"


Je kan Yanuka's traingsfilmpjes bekijken op haar Instagram.

 

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page