Voel jij de coronacrisis in je portefeuille, laat ons weten op welke manier!De coronamaatregelen hebben een serieuze impact op het dagdagelijks bestaan van vrijwel iedereen, ook studenten.

Wij zijn in het bijzonder benieuwd naar hoe de coronamaatregelen een financiële impact hebben op jou. Voel jij de impact in je portefeuille? Ben jij van de ene dag op de andere in financiële moeilijkheden terecht gekomen? Ben je jouw studentenjob verloren door de maatregelen? Draai jij voor een groot deel op voor je studies? Weet je niet hoe je je kot zal moeten betalen? Ervaar je financiële stress en zie je geen oplossing? Heb je geen recht op financiële ondersteuning? Heb je andere financiële zorgen? Laat het ons weten!

UAntwerpen is op zoek naar getuigenissen van studenten die door de coronamaatregelen terecht gekomen zijn in financiële moeilijkheden. Wil jij graag jouw verhaal delen? Mail dan naar diversiteit@uantwerpen.be en deel jouw ervaring.

Belangrijk! De Sociale Dienst van onze universiteit is het kanaal bij uitstek indien je financiële moeilijkheden ervaart of met vragen zit rond studentenhuisvesting. Zij helpen je heel graag verder! Klik hier voor verdere informatie en contactgegevens. 


Take care and stay safe

logo_UA_hor_zwart.jpg

Algemene info

www.info-coronavirus.be

 

Op deze website van de FOD Volksgezondheid vind je alle officiële informatie over het Coronavirus in België.

Thema's

Contact

Dit is een initiatief van UAntwerpen. 
 

Prinsstraat 13
2000 Antwerpen
Tel: + 32(0)3 265 41 11

Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon