top of page

Zet corona schaakmat!

Bijgewerkt op: 10 apr. 2020Ben ook jij nog niet uitgehuild na het afgelasten van Milaan-San Remo, Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen? Of geraakt het competitiebeest in jezelf uitgekeken op dat zoveelste spelletje Time's Up aan de keukentafel? Daag dan jezelf uit, want UAntwerpen Plus Pass heeft dé oplossing voor jou! EEN HEUS ONLINE SCHAAKTORNOOI! Het is al de negentiende keer dat dit tornooi georganiseerd wordt, dus dit jaar moet je er echt bij zijn.


UAntwerpen Plus Pass organiseert de Antwerp Students League schaken. Dit is een gemengde individuele competitie. Het tornooi is voor iedereen toegankelijk die eenUAntwerpen Plus Pass of een Sportsticker heeft.


Via Lichess.org kan je nu al beginnen oefenen en vanaf 6 april krijg je automatisch tegenstanders toegewezen die je dan met paard en toren kan bekampen om tegen 12 mei de schaakkampioen van UAntwerpen te worden.


Inschrijven kan t.e.m. 5 april (23.59 uur) via http://www.sportsticker.be/sporten/asl-schaken-online/


 

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page