top of page

WIN tickets voor Bel Jazz Fest!

De huidige crisis treft onze jazzmusici – net als veel andere kunstenaars – hard. Maar de Belgische jazzwereld is dynamisch, veerkrachtig én solidair. Dat bewijst Bel Jazz Fest. Met dit online festival presenteren de programmatoren van 11 gevestigde festivals op 29 en 30 mei een mooie staalkaart van de Belgische scene. De concerten vinden plaats in de studio’s van concertzaal Flagey in Brussel, een van de bekendste jazz-zalen van ons land. En jij kan erbij zijn!

De organisatoren van Bel Jazz Fest gaan voor een rijk geschakeerd Belgisch jazzaanbod. Op het festival zal je De Beren Gieren, An Pierlé Quartet, Nordmann, Jean-Paul Estiévenart Quartet, Bram De Looze, Compro Oro, Esinam, DJ AliA, Tuur Florizoone, schntzl, Mâäk Quintet, Antoine Pierre Urbex Electric, Kurt Van Herck Trio, The Brums, Manuel Hermia Trio, Anneleen Boehme, Eve Beuvens, Casimir Liberski Trio, Lubiana, Commander Spoon, Karen Willems, Glass Museum, Nabou en Bert Cools aan het werk kunnen zien!

Beide festivalavonden starten om 18.00 uur. Vanuit zes verschillende locaties in het Flagey-gebouw, die allemaal garant staan voor een uitmuntende akoestiek, zullen de concerten – soms deels gelijktijdig – in hoge audio- en beeldkwaliteit worden gestreamd. Sommige concerten worden eerder opgenomen. Bezoekers kunnen online van podium wisselen en via chat met andere kijkers van gedachten wisselen.

Tickethouders hoeven geen noot te missen en kunnen de content tot een week na het festival blijven bekijken en beluisteren.

Bel Jazz Fest praktisch

● 29 en 30 mei 2020 telkens van 18:00 tot 00:00

● Tickets en livestream via www.jazz.be

● Vaste ticketprijs: € 15 (twee dagen, 24 concerten, een week lang geldig)


Maar jij hoeft niet per se een ticket te kopen, want de Cultuurdienst geeft tien tickets weg! Stuur een mailtje naar cultuur@uantwerpen.be. De eerste tien mailers krijgen een ticket voor Bel Jazz Fest cadeau. Waar wacht je nog op?


Meer info over het festival vind je hier.

 

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page