Examens? Weduc organiseert infosessie.

Bijgewerkt: 19 mei 2020Weduc, oftewel Wikings Education, is de cursusdienst

van de faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie. Naast de jaarlijkse tweedehandsboekenbeurs organiseren ze ieder semester een exameninfosessie om de eerstebachelorstudenten op weg te helpen met hun eerste examens aan de universiteit. Hierbij worden er handige tips&tricks gegeven voor tijdens de examens maar wordt ook ieder vak kort besproken.

Doordat we allemaal in ons kot blijven ziet de exameninfosessie dit semester er iets anders uit. De infosessie werd in een online jasje gestoken waarbij studenten op voorhand vragen konden doorsturen en de antwoorden verwerkt werden in een video. Ook worden de vakken even kort overlopen en worden er algemene studietips gegeven (in tijden van corona). Weduc laat de studenten dus niet in de steek!


Naast de infosessies biedt Weduc ook een forum aan waar gratis samenvattingen en voorbeeldvragen te vinden zijn. Je vindt er ook een examenboekje voor eerste en tweede bachelor met een aantal tips per vak.


Dus ben je eerste bachelorstudent aan de faculteit BE en zie je de bomen door het bos niet meer? Bekijk dan zeker de online infosessie en begin met volle moed aan de examens!


Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Take care and stay safe

logo_UA_hor_zwart.jpg

Algemene info

www.info-coronavirus.be

 

Op deze website van de FOD Volksgezondheid vind je alle officiële informatie over het Coronavirus in België.

Thema's

Contact

Dit is een initiatief van UAntwerpen. 
 

Prinsstraat 13
2000 Antwerpen
Tel: + 32(0)3 265 41 11

Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon