top of page

Uit liefde voor Duvel: Abundantia

Bijgewerkt op: 4 mei 2020


Abundantia is een club waar liefde voor Duvel en vriendschap centraal staan. Ze onderscheiden zich naar eigen zeggen van andere clubs door een doop en ontgroening in het begin van het jaar te organiseren waarvan je niet vuil wordt. Zo kan elke student ten volle van het studentenleven genieten. Elke week (doorgaans op woensdag) organiseren ze een evenement. Traditioneel is elke eerste woensdag van de maand 'Nacht van de overvloed' (NVDO) waarbij Duvels aan democratische prijzen worden uitgeschonken door het lieftallige Abu-praesidium.

Naast NVDO's worden er natuurlijk ook cantussen, DVDO's (waar we overdag al Duvels en frituursnacks verkopen voor de ongeduldige studenten), het welbekende Abundantly Jazz en many more al dan niet Duvelgerelateerde evenementen georganiseerd.


Abundantia bestaat dit jaar twintig jaar. Het vorige lustrumjaar vierden ze met een receptie op het Antwerps stadhuis, maar deze keer zal de club haar verjaardag in quarantaine moeten vieren ... Toch een hele gelukkige verjaardag, Abu!


We zullen alvast Happy Birthday en het clublied zingen voor de Abundantialeden. De tekst daarvan vind je hier.


Abundantia kan je volgen op Facebook, Instagram en via hun website.

 


Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page