Throwback: Blok Break #5

"Autonomous sensory meridian response is een bepaalde gevoelssensatie gekenmerkt door een tintelend gevoel dat begint op het achterhoofd en zich uitstrekt langs de nek en de rug", vertelt onze vriend Wikipedia ons. Wij waren bijzonder benieuwd naar het kwartiertje ASMR dat YouTubester Nanou Philips speciaal voor ons bedacht.


Nanou bracht, naast haar speciale audio-installatie, ook enkele attributen met zich mee om ons te doen ontspannen. Scheerschuim, tuinhandschoenen, stressballen ... en met sommige van die ballen was er iets bijzonders aan de hand:


De ideale blokpauze werd bovendien vergezeld van een voorbereiding op het prachtige studeerweer dat eraan zit te komen:


Na nog enkele aangename en rustgevende geluiden van Nanou's vingers op water, hout en plastic kregen we nog een fijne boodschap van haar mee:


Heb je de livestream gemist? Herbekijk hem dan hier. Tip: een hoofdtelefoon dragen tijdens het bekijken van dit filmpje wordt aangeraden om de tintelingen beter te ervaren!

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Take care and stay safe

logo_UA_hor_zwart.jpg

Algemene info

www.info-coronavirus.be

 

Op deze website van de FOD Volksgezondheid vind je alle officiële informatie over het Coronavirus in België.

Thema's

Contact

Dit is een initiatief van UAntwerpen. 
 

Prinsstraat 13
2000 Antwerpen
Tel: + 32(0)3 265 41 11

Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon