top of page

Q&A: jouw mentale welzijn in coronatijden

Bijgewerkt op: 19 mei 2020Als je door sociale media scrolt, valt het nog vaker op dan vroeger: wij zijn competitiebeestjes. A heeft bananenbrood gebakken, B is een website aan het maken, C is met één of andere fitnesschallenge bezig … Iedereen lijkt deze periode aan te grijpen om ‘iets constructiefs’ te doen. En jij? Jij hebt er allemaal geen zin meer in.


Je eens ‘meh’ voelen is oké. Je kan dat ook gemakkelijk toegeven. Maar wat als die momenten zich opstapelen en het moeilijker wordt om erover te praten?


Selfcare is super belangrijk, zeker in coronatijden. Daarom hebben we een op poten gezet met studentenbegeleiders, een DJ en een student.

Zin om met ons mee te lunchen en in één klap bij te leren over mentaal welzijn en hoe je liever voor jezelf kan zijn? Check dan in tijdens onze livestream op woensdag 20 mei om 12.00 uur.

BYOB*!

(* = bring your own bokes)


Zit jij met een vraag of een probleem waar onze studentenbegeleiders je mee kunnen helpen? Via onderstaand formulier kan je dit (anoniem) aan hen bezorgen. Zij zullen hier dan een antwoord op bieden live in de uitzending.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page