top of page

PSW maakt zich op voor comeback

PSW is al meer dan zestig jaar een vaste waarde in het Antwerpse studentenlandschap. Als faculteitsclub van de Faculteit Sociale Wetenschappen staan ze altijd klaar voor de studenten om hen te helpen bij hun studies. Dit doen ze door samenvattingen, examenvragen en infosessies aan te bieden. Ook hebben ze een tutorpagina op Facebook waar studenten het hele jaar door vragen kunnen stellen.

Natuurlijk biedt het studentenleven zoveel meer dan studeren. Bij PSW geloven ze in de filosofie 'een gezonde geest in een gezond lichaam'. Daarom organiseren ze verschillende sportactiviteiten. Niet sportief aangelegd? Niet getreurd! Ook supporters zijn welkom.


Heb je andere ideeën over hoe je best stoom kan aflaten na al dat studeren, dan zijn de gekende feestjes van PSW misschien wel iets voor jou. Elk jaar zijn er hun (middag)TD's, cantussen ... Op dinsdag vind je hen terug tijdens hun pubs in hun stamcafé De Prof. En dan heb je nog de jaarlijkse doop, het ledenweekend ... Kortom, als PSW'er heb je van alles wat. En behoor je niet tot de faculteit Sociale Wetenschappen, geen probleem! Iedereen voelt zich thuis bij PSW.


Wie zit er nu eigenlijk bij PSW? Je ontdekt het hier:

In deze periode moest PSW zichzelf een beetje heruitvinden. Samenkomen met haar 150 leden zat er immers niet meer in. Ze lanceerden daarom een digitale versie van het PSWeetje, een virtueel boekje met allemaal leuke artikels en spelletjes. Zo hebben de PSW'ers toch iets anders te doen dan blokken. En voor zij die toch aan het studeren zijn: er komt een online infosessie over de examens, de samenvattingen-Dropbox wordt geüpdatet en je kan Tutor PSW nog snel toevoegen op Facebook om allerlei vragen aan te stellen.


Het mooie weer doet PSW verlangen naar ... inderdaad, het volgende academiejaar. Students on Stage! Verkenningsdagen! De doop! De All-in TD! De Eurodeals TD! En nog zoveel meer. Er valt best wat schade in te halen, maar PSW is er klaar voor.

Je kan PSW volgen via Facebook, Instagram en hun website.

 


Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

0 opmerkingen

Comments


bottom of page