top of page

OPEN CALL - Klimaatfestival Antwerpen

Maïté De Haan en Julia Alegre, studentes educatieve master


Maïté en Julia sloegen vorig jaar al de handen in elkaar om samen Troebel op te richten: naar eigen zeggen "een nieuw filosofisch platform dat helderheid wil scheppen in een troebele wereld".


Ook vandaag kiezen ze voluit voor samenwerking. Een van hun huidige projecten is een cultureel-filosofisch klimaatfestival in Antwerpen. Op dit moment geven ze samen met Onder Stroom en Het Bos het festival vorm. Het Klimaatfestival zal van 14 tot 18 oktober 2020 een uniek en divers cultureel-filosofisch programma bieden: workshops, live podcasts, panelgesprekken, films, een ecologische markt met lokale initiatieven en meer. 


Ook jij kan je steentje bijdragen en deel uitmaken van het festival. En dit #vanuituwkot! Maïté en Julia organiseren een open call voor klimaatprojecten. Zo willen ze verschillende organisaties en individuen de kans geven om deel uit te maken van het festival. Alles is mogelijk: een wandeling, expo, filmvoorstelling, workshop ... noem maar op, zolang het onder het thema 'klimaat' past. Je kan je project indienen tot en met 1 mei.


Meer informatie over de open call vind je op het Facebookevenement en via www.troebel.be.


Klimaatfestival Antwerpen wordt mogelijk gemaakt door De Burgerbegroting.


 

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentar


bottom of page