Op Campus Tour met studenten

Op zaterdag 25 april 2020 vindt van 10 uur tot 14 uur de E-infodag van UAntwerpen plaats. Hier ontdekt je meer over de opleiding die je interesseert. Ook kan je hier al je vragen stellen, niet alleen over je opleiding, maar ook over op kot gaan, inschrijven...


Verder kan je ook chatten met studenten, docenten en studentenbegeleiders.


Maar dat is niet alles...Tussen 14 uur en 17 uur nemen we jou mee op Campustour!


Waan jezelf aanwezig bij een echte ronde van Vlaanderen – doorheen de campussen van UAntwerpen. Fiets virtueel met ons mee, beluister de live commentaar van studenten en kom alles te weten over het studentenleven op en rond onze universiteit. Je bezoekt onze studentenresto’s, de bibliotheken, de hotspots van onze studentenverenigingen … Kortom, deze tour stoomt je helemaal klaar voor het komende academiejaar!


Heb je vragen? Geen probleem. Onze studenten staan voor je klaar om op al je vragen een antwoord te geven. Maak je dus maar geen zorgen over waar je ’s middags de beste broodjes vindt, welke plekken ideaal zijn om een kot te zoeken of hoe je een keuze gaat maken tussen al die toffe hangoutspots. We’ve got you covered.


Tot zaterdag! Take care & stay safe!

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!

Take care and stay safe

logo_UA_hor_zwart.jpg

Algemene info

www.info-coronavirus.be

 

Op deze website van de FOD Volksgezondheid vind je alle officiële informatie over het Coronavirus in België.

Thema's

Contact

Dit is een initiatief van UAntwerpen. 
 

Prinsstraat 13
2000 Antwerpen
Tel: + 32(0)3 265 41 11

Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon