top of page

Interfacultaire Quiz


WAT? 🤔


Your time to virtually shine has come, want het is weer tijd voor een quiz! Niet zomaar een quiz, maar eentje waar alle verenigingen van de Universiteit Antwerpen samenwerken om jullie een prachtige avond te bezorgen. Zet je samen met je lief, ouders, broers, zussen of vrienden voor een scherm en strijd voor de eerste plaats!


De quiz zal bestaan uit 11 rondes, waarbij elke ronde wordt voorzien door een faculteit van de Universiteit Antwerpen. 2 van de 11 rondes zijn bonusrondes, deze worden voorzien door de themaclubs en studieclubs van UAntwerpen. Er is dus voor ieders wat wils!


Bovendien kunnen de studenten strijden voor de SLIMSTE FACULTEIT van UANTWERPEN. Bij het registreren kunnen de studenten aangeven aan welke faculteit ze studeren. De faculteit die vervolgens de meeste antwoorden correct heeft, mag zich kronen tot SLIMSTE FACULTEIT van UANTWERPEN.


WANNEER? 🕗


Woensdag 6 mei 2020 moet je in je agenda noteren. De digitale deuren gaan open om 19u30. De quiz zelf start om 20u00. Er wordt een pauze voorzien om je brein even te laten rusten


VOOR WIE? 👥


Student, oud-student, medewerker van UAntwerpen,... Iedereen is welkom! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.


WAT KOST HET? 💸


Helemaal niets! Enkel bloed, zweet en tranen ten gevolge van de breinbrekers die zullen worden gesteld.


INSCHRIJVEN? ✏️


Hoe je moet deelnemen aan de quiz wordt uitgelegd tussen 19u30 en 20u00 live op onze Facebook pagina. Maak je geen zorgen, dit is heel erg gemakkelijk en snel gebeurd.


VALT ER IETS TE WINNEN? 🏆


Er vallen een aantal bijzondere prijzen te verdienen. Maar is een quizavond met de charmante presentator niet de grootste prijs?


 

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page