top of page

IMBIT: professioneel en studentikoos


IMBIT is verbonden aan de richting handelsingenieur in de beleidsinformatica. Ze proberen vooral een gemeenschap te creëren tussen studenten, professoren, alumni en bedrijven. Een relatie leggen tussen de studenten en deze partners is belangrijk om de stap naar de praktijk te verkleinen. De club geeft studenten de mogelijkheid verantwoordelijkheid te nemen en ondernemerszin te tonen. IMBIT denkt dus verder dan het studentenleven alleen! Ze bieden niet alleen verschillende activiteiten aan die de student zullen helpen bij het uitbouwen van hun verdere carrière, maar organiseren ook verschillende studentikoze events.


De leden van IMBIT stellen zichzelf even voor in onderstaand filmpje:


IMBIT heeft de reputatie om in hun stamcafé, de Barbier, de volledige voorraad Ice Tea op te drinken. Het is echter niet geweten dat ze deze drank nuttigen (en geen andere) om meer geld te kunnen spenderen aan hun extra decadent galabal.


Dit galabal is maar een van de dingen die bij IMBIT op het programma staan voor komend academiejaar. Ze starten hun jaar gewoonlijk met Students on Stage waar ze hun nieuwe leden ontvangen met een drankje. Vervolgens plannen ze ook een picknick en een orientation game in waar de clubleden elkaar (beter) kunnen leren kennen. Hun jaarlijkse TD mag ook niet op de planning ontbreken, samen met hun HIB Tournée, waarbij ze enkele dagen met de club op reis gaan. Op cantussen kan je de leden van IMBIT ook wel eens tegenkomen. Ze zingen dan uit volle borst hun clublied, dat je hiernaast kan vinden.Je kan IMBIT volgen op Facebook, Instagram en via hun website.

 


Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page