top of page

Het STIP heeft nu ook Facebook!

STIP STIP HOERA! Het STIP heeft nu ook Facebook! ;)


Het STIP (STudentenInformatiePunt) is nog steeds – en meer dan ooit – actief. Latifa en Eva bevrouwen het digitale onthaal van het STIP.


Op 11 maart hebben ze hun boeltje gepakt en zijn ze verhuisd naar hun woonkamers zodat ze bereikbaar blijven vanuit hun kot.

Deze pagina wordt een echte survival gids voor studenten van UAntwerpen dankzij de tips en tricks die ze delen. Je krijgt niet enkel studietips maar ook voldoende tips om te ontspannen. Denk maar aan gerechten en speciale acties van komida die je niet ma(a)g missen, do’s and don’ts van de sociale dienst om het perfecte kot te vinden, uitdagingen van deUAntwerpen Plus Pass, verrijkende events van de cultuurdienst en natuurlijk activiteiten van studentenverenigingen waar je #fomo van krijgt.

Verder krijg je ook beelden te zien van achter de schermen, zoals bijvoorbeeld een dag in het leven van studentenbegeleider en studentenpsycholoog Annelies.


En wil je graag een afspraak maken met een studentenbegeleider of studentenpsycholoog? Dan klik je gewoon op deze knop.


Je bent aan het einde van dit artikel gekomen. Waar wacht je nog op?Volg de STIP-pagina en krijg dé tools mee om van jouw studententijd de mooiste tijd van je leven te maken!


 

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!0 opmerkingen

Yorumlar


bottom of page