top of page

Fabiant zet de bloemetjes buiten

Bijgewerkt op: 27 apr. 2020


Familiegevoel, sfeer, natuur, open minded, verbondenheid ... Passen die woorden bij jou, dan is Fabiant de studentenvereniging die bij jou hoort. Zij zijn de departementsclub voor de studenten biologie en milieuwetenschappen van de faculteit Wetenschappen. Maar staan klaar voor iedereen die zin heeft om samen met hen de bloemetjes buiten te zetten. Wie ze zijn, kan je hieronder bekijken.


Fabiant bestaat al 45 jaar en heeft zijn succesvolle mix van ontspanning en educatieve activiteiten niet veranderd. Die plannen ze meestal in 't Biokot, gelegen in het hartje van Fort VI. Wie je nog vaak tegenkomt in en rond Fort VI is Wim, de erebioloog van Fabiant. Met zijn verkleedskills komt hij regelmatig de TD's en cantussen van Fabiant opleuken. We love you Wim!


In deze tijden probeert Fabiant zoveel mogelijk online actief te zijn. Ze organiseerden al verschillende online activiteiten en zijn druk met Instagram in de weer. Als je hen volgt, kan je eens goed lachen met meme-maandag of dilemmadinsdag. Een aanrader!

Hoe de rest van het academiejaar eruit zal zien is moeilijk te voorspellen. Fabiant maakt alleszins verschillende activiteiten klaar om samen met haar leden te kunnen uitvoeren. Zo staan er alvast een filmavond, spelletjesavond en yogasessie klaar!


Het lustrumjaar 2019-2020 viel door corona een beetje in het water, maar niet getreurd: Fabiant staat al te popelen om alle afgelaste activiteiten te hernemen in het komende academiejaar. Zet je dus maar schrap voor een extra intense LustrumTD, bier- en kaasavond ... En daar komen alle jaarlijkse activiteiten nog eens bovenop. Fabiant kijkt al volop uit naar hun ledenweekend, jeneverspel, galabal ...

Ga je met al die activiteiten nog tijd hebben om te studeren volgend jaar? Jazeker, en Fabiant zal jou hierin ondersteunen. Hun mentor staat in voor het onderhouden van de Biobox (een Dropbox vol voorbeeldvragen, samenvattingen...) en het beantwoorden van alle vragen over jouw studie.


Je kan Fabiant volgen via Facebook en Instagram.

 

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page