top of page

Een boodschap van studietrajectbegeleider Ann Aertssen


Beste studenten


Het zijn ongewone tijden en het moet voor jullie net zo vreemd zijn als voor ons: thuiswerken, geen contact met medestudenten/collega’s, alles online, zelfstudie, discipline…


Ik wil jullie gewoon nog eens laten weten dat wij er voor jullie zijn. We zijn allemaal op post, zij het niet in ons vertrouwde M-gebouw.


Zo heb ikvandaag nog een aantal langere gesprekken via de telefoon gehad met studenten, die eerst een gewone afspraak vastgelegd hadden. Het was niet hetzelfde, maar het was beter dan niets.


Als je dus eens met iemand van de faculteit wenst te praten over hoe je dit allemaal best aanpakt, als je problemen ondervindt of als je gewoon eens wil vertellen hoe je te werk gaat en hoe ver je staat, aarzel dan niet om mij, net zoals altijd, te contacteren voor een afspraak.


Het systeem om een afspraak met mij te maken is hetzelfde als voorheen: stuur me via mail een aantal dagen/uren die voor jou passen en ik kijk na wat ook nog volgens mijn agenda mogelijk is. Het verschil: stuur me ineens een telefoonnummer mee waarop ik jou kan bellen.


Ook het STIP is gewoon bereikbaar voor jullie. Op Blackboard bij Ondersteuning vinden jullie de contactgegevens van de studentenbegeleiders.


En verder wil ik jullie, zoals altijd, veel succes wensen in dit tweede semester!


Vriendelijke groet

Ann Aertssen 

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!

0 opmerkingen

Comments


bottom of page