Doe mee met de Virtuele Verwarringsquiz

Bijgewerkt: 6 apr 2020

Op woensdag 8 april 2020 organiseren onze koepelverenigingen Unifac & ASK-stuwer een virtuele Verwarringsquiz! Dit doen we helemaal live op de Facebookpagina's van beide verenigingen en UAntwerpen.Wat?

Een quiz met zeven rondes, waarvan elke ronde één vraag heeft die gerelateerd is aan UAntwerpen. De quiz wordt georganiseerd via een Facebook Live die zal doorgaan op de Facebookpagina van UAntwerpen.


Wanneer?

Woensdag 8 april 2020 moet je in je agenda noteren. De digitale deuren gaan open om 19.30 uur. De quiz begint om 20.00 uur. Het einde is voorzien om 21.00 uur.


Wie?

Voor studenten, alumni, personeel ... Altijd al je professor, medestudent of mama willen omverblazen met je kennis? Dit is je kans! Bevestig je deelname via het Facebook event.


Winnen?

Er vallen een aantal bijzondere prijzen te verdienen.


Om iedereen eens te laten oefenen (en zodat je je kan voorbereiden op je epische overwinning), plaatsen we maandag 6 en dinsdag 7 april alvast een kleine quiz online. Train je brein en dat de beste quizzer mag winnen!


Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!

Take care and stay safe

logo_UA_hor_zwart.jpg

Algemene info

www.info-coronavirus.be

 

Op deze website van de FOD Volksgezondheid vind je alle officiële informatie over het Coronavirus in België.

Thema's

Contact

Dit is een initiatief van UAntwerpen. 
 

Prinsstraat 13
2000 Antwerpen
Tel: + 32(0)3 265 41 11

Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon