top of page

Wat na afstuderen? Stel jouw vragen tijdens Café Carrière
  • Wat kan ik best doen nu ik afgestudeerd ben? Nog verder studeren? Werken? Doctoreren?

  • Hoe is het op de arbeidsmarkt gesteld?

  • Hoe begin ik aan een cv, een sollicitatiegesprek of een assessment? Hoe gedraag ik me het best tijdens een online selectiegesprek?

  • Hoe kan ik slim kan solliciteren tijdens deze crisisperiode?...

Afstuderen is spannend, zeker in deze toch wel bijzondere tijden. Daarom willen we jou als afstudeerder extra ondersteuning bieden en beantwoorden we op woensdag 8 juli al je vragen over afstuderen tijdens Café Carrière, een online carrière-event van UAntwerpen.

Tijdens dit event kan je al je ‘wat na mijn studie’-vragen stellen aan een team van experten uit het werkveld.

Stel zelf jouw vraag via dit formulier en maak kans om het event ook live bij te wonen, op woensdag 8 juli om 20 uur in het Agora Caffee op de Stadscampus. Er zijn slechts 20 plaatsen voor de livesessie, dus wees er snel bij.


Het panelgesprek wordt geleid door Martijn Lagaune, die dit academiejaar afstudeert als Master Bedrijfskunde in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Hij zorgt ervoor dat al jullie vragen beantwoord worden.

In het panel zetelen volgende experts:

· Pieter Leuridan, woordvoerder VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en gewezen journalist bij Gazet van Antwerpen

· Joren Coene, senior consultant, Randstad Young Professionals en alumnus van UAntwerpen (2012)

· Ben Bellekens, CEO & co-founder CrowdScan, Postdoctoral researcher at IDLab, UAntwerpen, Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen

· Nicky Van Sande, stafmedewerker rekrutering & selectie en loopbaanontwikkeling aan UAntwerpen

Heb je een vraag voor hen? Twijfel niet en stuur ze nu in, of stel je vraag op 8 juli vanaf 20 uur online tijdens Café Carrière.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page