top of page

BLOK BREAK


Je bent al begonnen met een nieuwe verzameling fluostiften aan te leggen, je typ-exxvoorraad is aangevuld en je potloden gescherpt. Je samenvattingen zijn on point en de dikste cursus die je hebt is al netjes voorzien van post-its.

Je bent er helemaal klaar voor. Bring it on!


OF

De stress begint toe te slaan ... Wat was ook alweer het wachtwoord van die samenvattingenmap?! Is er genoeg ijskoffie en Redbull in huis? Zou je nu nog durven mailen naar die ene prof met een vraag of is het te laat?

Je weet niet waar je hoofd staat en chaos is real. Zou heel hard schreeuwen helpen? Of misschien toch wat uitstellen?



Of je je nu herkent in het eerste of het tweede scenario, elke student heeft recht op een pauze. Vanuituwkot to the rescue: wij presenteren ...


BLOK BREAK


(Enthousiast gejuich en applaus zelf in te beelden)


Elke maandag om 16.00 uur en elke donderdag om 20.00 uur steken we onze studenten een hart onder de riem met een livestream via YouTube. Deze breaks hebben de ideale lengte van 15 minuten: net genoeg om je hoofd even op te frissen na een verdiende blokperiode.


Een Blok Break kan van alles zijn: iets muzikaals, iets grappigs, iets sportiefs ... We blijven natuurlijk lekker vaag om de spanning op te bouwen, maar geloof ons gerust: het wordt de moeite!


We trappen de Blok Breaks af eind deze week, dus stay tuned ...


Alvast super veel succes met jullie examens!

 

Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Ben jij ook creatief bezig in quarantaine? Laat het ons weten!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page