Agora Caffee opent de deuren

YESSSSSS Agora Caffee is weer open!

Ons vertrouwde eetcafé van de Stadscampus is back in business. Natuurlijk niet helemaal zoals we gewoon zijn (zittend eten wordt omwille van de maatregelen enkel toegestaan voor personeel van UAntwerpen), maar voor de lekkerste broodjes, slaatjes en croqueskes on the go kan je weer bij hen terecht.


"Het favoriete gerecht van de UAntwerpenstudent is toch de spaghetti bolognaise," vertelt Werner. "We moeten in deze omstandigheden werken met een beperktere kaart, maar de spaghetti konden we gewoon niet schrappen." Ook koffie kan je bij Eva en Werner krijgen, gemakkelijk mee te nemen voor of na je examen.


"Het is nu nog rustig op de campus, en dus ook in het café. Maar dat beschouwen we als iets goeds: de studenten hebben betere dingen te doen dan op café te zitten!"


De suggesties van Werner vind je regelmatig op hun Facebookpagina. Op hun Instagramaccount posten ze bovendien foto's waar je zeker honger van krijgt.


"Ondanks alles, blijven gaan!" geeft Werner ons mee. Zouden spaghetti bolognaise en koffie tellen als brain food?


Dit artikel werd geschreven voor vanuituwkot.be, een online platform gecreëerd in coronatijden in opdracht van Universiteit Antwerpen.

Take care and stay safe

logo_UA_hor_zwart.jpg

Algemene info

www.info-coronavirus.be

 

Op deze website van de FOD Volksgezondheid vind je alle officiële informatie over het Coronavirus in België.

Thema's

Contact

Dit is een initiatief van UAntwerpen. 
 

Prinsstraat 13
2000 Antwerpen
Tel: + 32(0)3 265 41 11

Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon